Radio AV

Info koment Stacione raport

Radio AV broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radio AV broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Radio AV website address is www.radioavfm.net

Vend: Portugal

loading...

Portugal Radio Stations

Popular Stations