Radio Atlantida

Info koment Stacione raport
Radio Atlantida mirëpresim të gjithë ju në shtëpinë e argëtimit që është projektuar për të ju japin përvojën më të mirë në radio pa marrë parasysh wheather ju jeni duke jetuar në Portugali apo kudo tjetër në botë. Me këngë nga artistë të muzikës popullore të Portugalisë dhe nga e gjithë bota Radio Atlantida është vendosur të gjithë për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri. Transmetimi Radio Atlantida Lokale Muzikë, Lajm. Pra, të jetë me Radio Atlantida dhe për të marrë argëtuan 24/7.
Radio Atlantida adresa faqen zyrtare është www.radioatlantida.net

Vend: Portugal

Zhanret: /

loading...

Portugal Radio Stations

Popular Stations