Radio Atlantida Acores

Info koment Stacione raport

Rádio Atlantis është e vendosur në ishullin e S. Miguel, një nga nëntë ishuj që përbëjnë rajonin autonom të Azores. Ajo është dëgjuar në S. Miguel, Santa Maria, në pjesë të Terceira Island dhe disa lokalitete në ishujt e tjerë, duke mbuluar një auditor të mundshëm për rreth 75% e popullsisë të të gjithë arkipelag, e cila arrin në 240,000 banorë.

Detajet e kontaktit

Faqja e internetit: www.radioatlantida.net

FaceBook: radioatlantida

Email: geral@radioatlantida.net

Numri i kontaktit: +351 296 201 910

Adresë: Bento José Morais Rruga 23 - 5 Jug Ponta Delgada, Azores

Vend: Portugal

Zhanret: /

loading...

Portugal Radio Stations

Popular Stations