Radio Ansiaes mirëpret muzikë të mirë dhe stacionin e saj një radio nga Carrazeda de Anciaes, Portugal. Këtu dëgjuesit mund të dëgjoni programet e njohura radio Komunitetit bazuar. Radio Ansiaes përpiqet të sjellë përvojën më të mirë në radio për dëgjuesit e tyre me lidh ata me komunitete të ndryshme për të marrë mendimin e tyre dhe të cilat janë dhënë me kujdes për të bërë një radio të mirë.
Radio Ansiaes adresa faqen zyrtare është www.radioansiaes.pt

Radio Ansiaes
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Portugal : Radio Ansiaes ]