Radio Alto Ave

Info koment Stacione raport

Radio Alto Ave është i bazuar stacioni lajmeve radio transmetimin e drejtpërdrejtë nga Portugalia. Lajmet e fundit mbi çështje të ndryshme portugalisht dhe punët janë transmetuar çdo ditë. Lajme në politikë, mot, sport, muzikë, nxjerr në pah, Lajm i famshëm çdo gjë është e mbuluar. Ata kanë marrë disa gazetarë energjike dhe të gjithë është shumë e dhënë pas paraqitjes së tyre të paanshme të lajmeve. Radio Alto Ave adresa faqen zyrtare është radioaltoave.pt

Vend: Portugal

Zhanret: /

loading...

Portugal Radio Stations

Popular Stations