Desk Lëshuesi Funchal FM

Info koment Stacione raport

Posto Emissor bëjë Funchal FM transmeton programet e saj të dekoroj playlists e saj për një audiencë shoqërore dhe kulturore të ndryshme. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Kjo radio transmeton prodhime të ndryshme lokale.

Detajet e kontaktit

Faqja e internetit: pef.pt

Email: pef@netmadeira.com

Numri i kontaktit: +351 291 208 950

Adresë: Rua São Lázaro Bridge, nº3 9000-027 Funchal

Vend: Portugal

Zhanret:

loading...

Portugal Radio Stations

Popular Stations