The World Flower

Info koment Stacione raport

24 Orë në ditë, 7 Ditë në javë, Gjithmonë mirë In Company, Portugalia dhe Bota. Ju doni të ndiheni mirë për të marrë të përfshirë me një radio që rrit stilin tuaj të dëgjuarit, vënë programe që janë të gjitha të bazuara në lloje të ndryshme të këngëve të reja që Flower Botërore është ky lloj i radios përmes të cilit ju mund të lehtë të freskoj mendjen tuaj me prezantimin e duhur të programeve radio klasit të parë.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.omundodaflor.com

Email: omundodaflor@hotmail.com

Gjuhe: Portugues

Vend: Portugal

Zhanret:

loading...

Portugal Radio Stations

Popular Stations