PRK Radio

Info koment Stacione raport

PRK, transmetimin 24h në ditë, 7 ditë në javë, nga pop ndërkombëtare dhe shkëmbi në `bërë në muzikë Portugal`. Katër programe ditore: pop dhe rok, Chillout & moshë të re, Celtic dhe popullore, klasik.

PRK Radio adresa website zyrtar është www.nrp.op351.net

Vend: Portugal

Zhanret: / /

loading...

Portugal Radio Stations

Popular Stations