Luso Radio

Info koment Stacione raport

Luso Radio ofron njëzet e katër orë (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

Luso Radio adresa e internetit zyrtare është www.lusoradio.net

Vend: Portugal

loading...

Portugal Radio Stations

Popular Stations