Hits të 80 dhe 90

Info koment Stacione raport

Hits të 80 dhe 90 vetë emri sugjeron që ata të luajnë ato këngë që bëri epokën e 80-ta dhe 90-ta muzikë kaq të njohura dhe të veçanta dhe për shkak të këtij vështrimeve 80 dhe 90 ka krijuar një vend të butë në mesin e dëgjuesve të tyre posaçërisht në zemrën e atyre që e do rrugën klasike të muzikës.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.hitsof80and90.wixsite.com

Email: soundsof80and90@hotmail.com

Gjuhe: portugalisht

Vend: Portugal

Zhanret: /

loading...

Portugal Radio Stations

Popular Stations