Hard Valët Radio

Info koment Stacione raport

Hard Valët Radio është një stacion radio në internet portugalisht dhe ekziston për të vetmin qëllim të promovimit Metal dhe Rock Muzikë. Asnjë ardhurat komerciale rrjedh nga lumë tonë dhe nuk ka honorare apo pagesa të tjera do të paguhen për artistët shfaqën në lumë tonë, ose në këtë web faqe.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.hardwavesradio.webador.com

Email: hardwavesradiopt@gmail.com

Gjuhe: English

Vend: Portugal

Zhanret: /

loading...

Portugal Radio Stations

Popular Stations