First Class Radio

Info koment Stacione raport

Radio Klasa e Parë është një pionier në biznesin e radios në internet dhe ata kanë ndërtuar një dëgjues të madh në bazë të tyre me të cilin ata kanë qenë në gjendje ta bëjnë radion e tyre një nga radiot më të dëgjuara dhe të pritura mirë të Portugalisë. Përmes këtij dëgjuesi radio mund të shijojë muzikën më të mirë në internet.
Adresa zyrtare në internet e Radio Klasa e Parë është first-class-radio.playtheradio.com

Vend: Portugal

Zhanret: /

loading...

Portugal Radio Stations

Popular Stations