Exotica Radio

Info koment Stacione raport

A muzikore kohë-machine briri i bollëkut reaksion nëpër kohë, rëndësi dhe hapësirë. Kënaq në Exotica më ekstravagante, zbuloni emocionuese Mosha Hapësirë ​​Pop, ringjallë Atom Era Muzikë, pushojnë mbi klasike Bossa Nova dhe udhëtojnë nëpër të gjithë planetin në botën Muzikë. Udhëtimi definitive zërit nga Abba në Zappa dhe çdo gjë përtej dhe në mes, krenari kuruar nga Hekiw Akward.

Exotica Radio adresa website zyrtar është www.exotica.radio

Vend: Portugal

Zhanret: /

loading...

Portugal Radio Stations

Popular Stations