top logo
Dom SHPPK FM transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Transmetuesit Dom SHPPK FM besojmë në ofrimin e muzikës, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë Fillimi 40, Pop, Lokale Muzikë.
Dom SHPPK FM adresa faqen zyrtare është www.domfuasfm.com
Dom SHPPK FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Portugal : Dom SHPPK FM ]