top logo
Cidade Hoje është një jetojnë transmetimit në internet kanal muzikor i bazuar në Braga, Portugal. Cidade Hoje luan gamë të ndryshme të zhanreve të muzikës si Variety, Lajm. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online. Ky sukses kanal është nxitur kryesisht nga forca e programeve të tij drejtimin me Variety, Lajm. Sot qyteti është gjithashtu në dispozicion të gjithë Braga, Portugal.
Cidade Hoje adresa faqen zyrtare është www.cidadehoje.pt
Qyteti Sot
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Portugal : Qyteti Sot ]