top logo

Cantinho Da Madeira është një jo-fitimprurëse komunitet online dhe stacioni Raido FM në Portugali. Si një stacioni i saj i vetëm të rinjve online radio. Corner Wood Ofron një përzierje e muzikës, argëtim, Përmbajtja lokal gazetaresk dhe informacionit për të rritur peisazhin kulturor Hobart-së. Corner Wood adresën e internetit është cantinhodamadeira.net

Këndi e drurit
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Portugal : Këndi e drurit ]