Benedita FM

Info koment Stacione raport

Benedita FM broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Benedita FM broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Benedita FM website address is www.beneditafm.pt

Vend: Portugal

Zhanret: / / /

loading...

Portugal Radio Stations

Popular Stations