Antenë 1

Info koment Stacione raport

Antenë 1 transmeton programe saj modifikoj playlists e saj për një konferencë shoqërore dhe kulturore të ndryshme. Në shtim të transmetimit të një traketomi e mbledhjes dhe argëtuese programet, Antenë 1 transmeton prodhime të ndryshme lokalizuara. prodhimet e tyre dhe mbledhjen e bazuar programet përmban më shumë që punët e ardhme, i kuzhinës, etnik, rekreative dhe sportive komik

Antenë 1 Adresa e internetit është tv1.rtp.pt

Vend: Portugal

loading...

Portugal Radio Stations

Popular Stations