105 FM

Info koment Stacione raport
105 FM broadcasts both Ponta Delgada, Portugalia dhe muzikë ndërkombëtar që ndryshon shumë nga zhanër në zhanër. Edhe pse zhanër i tyre kryesor i zgjedhjes është Më 40, Pop por ata nuk kanë asnjë problem duke luajtur këngë nga zhanret si hip hop, urban, etj. 105 Vizioni FM kryesor është që të luajë atë që dëgjuesit e tyre do të dëgjojnë ose në qoftë se duke thënë se mënyra të tjera atë që dëgjuesit e tyre do të donte për të dëgjuar. As Ponta Delgada, Portugal has its own beautiful tradition of music and culture 105 FM shumica e kohës që përpiqet për të luajtur këngë dhe të koordinojë programet thats të gonna të përfaqësojnë traditën e vet të muzikës dhe kulturës.
105 FM adresa website zyrtar është www.mexeconsigo.105fmazores.com

Vend: Portugal

Zhanret:

loading...

Portugal Radio Stations

Popular Stations