RMF Dance

Info koment Stacione raport

RMF Dance luan të gjitha hitet valle pa mbajtur asnjë kufizim për dëgjuesit. RMF Dance luan të gjitha këngët dite të gjatë nga disko dhe klasik në zhanrin e viteve '90 ATB, Bob Sinclar, i pabesë, Silver dhe të tjerët në një vend të vetëm. RMF Dance gjithmonë është më e mirë kur është fjala për të argëtojë njerëzit me përzierje të përziera të gëzimit të muzikës. RMF Dance adresa website zyrtar është rmfon.pl

Vend: Poloni

Zhanret:

loading...

Poland Radio Stations

Popular Stations