top logo

Radio Hobi ka dorën e sipërme në të transmetimit polak muzikë. Si disa nga personat kyç të radios është i njohur mirë dhe është i përfshirë në botën muzikore të Polonisë, kush e di dëgjuesit prirje muzikore shumë mirë, për më shumë arsye është e lehtë për Radio Hobi për të bërë playlists që shkon me shijen e dëgjuesve të tyre.
Radio Hobi adresa faqen zyrtare është www.hobby.pl

Radio Hobi
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Poloni : Radio Hobi ]