top logo

PolskaStacja Klasycznie provides twenty four hour (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

PolskaStacja Klasycznie website address is www.polskastacja.pl

PolskaStacja Klasycznie
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Poloni : PolskaStacja Klasycznie ]