top logo

PolskaStacja Fitness is a hit live online broadcasting music channel based on Poland. PolskaStacja Fitness plays different range of music genres. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online.

PolskaStacja Fitness website address is www.polskastacja.pl

PolskaStacja Fitness
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Poloni : PolskaStacja Fitness ]