top logo

PolskaStacja Biesiada is a online music radio station. PolskaStacja Biesiada broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. PolskaStacja Biesiada has something for all discerning music lovers.

PolskaStacja Biesiada website address is www.polskastacja.pl

PolskaStacja Biesiada
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Poloni : PolskaStacja Biesiada ]