top logo

Poezja Spiewana i nie tylko broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Poezja Spiewana i nie tylko broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Poezja Spiewana i nie tylko website address is www.polskastacja.pl

Poezja Spiewana i nie tylko
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Poloni : Poezja Spiewana i nie tylko ]