top logo

Tregon flisni janë tërheqjen kryesore programimi i Plus Radio Legnica, por së bashku me tregon flasin bazuar programe radiofonike Plus Radio Legnica është e njohur edhe për programet dhe vizionin drejt shfaqjet muzikore e tyre. Kjo është një radio e cila transmeton tregon popullore muzikore në lloje të ndryshme të zhanreve muzikore në varësi të dëgjuesit zgjedhjes së tyre.
Plus adresa website zyrtar Radio Legnica është www.legnica.fm

Plus Radio Legnica
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Poloni : Plus Radio Legnica ]