Planeta Made in Poland

Info koment Stacione raport

Planeta Made in Poland broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Planeta Made in Poland broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur, nga vendi në Dance, Hip-Hop për Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, dhe shumë më tepër.

Planeta Made in Poland website address is www.planeta.fm

Vend: Poloni

loading...

Poland Radio Stations

Popular Stations