top logo
NOISEfm ky radio stacion pazakonta, të paturit e një programe të përditshme të jetojnë dhe,Të gjitha programet e tyre ka qenë i dekoruar në nivelin më të lartë të stacionit FM, dhe mbi të gjitha në faktin se me programet e tyre të gjithanshëm radio dëgjues gjithmonë merrni tronditi. Kjo është arsyeja pse ata janë një prej kanaleve të radios më të këndshëm dhe të njohura të transmetuar në gjuhën polake, në një mendje për radio ZHURMA FM dhe Enjoy gjitha hitet dhe ngjarjet e botës argëtuese. ZHURMA FM faqen zyrtare noisefm.pl
ZHURMA FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Poloni : ZHURMA FM ]