top logo

KRK FM ka qenë i njohur për stacionin e tyre të cilësisë të plotë radio që është duke transmetuar duke përdorur gjendjen e radio pajisjeve të artit të transmetimit. Në mënyrë që të jetë një radio e cila është në thelb trishtues dhe i bukur për të dëgjuar kjo është një radio e madhe për ata që i pëlqen të dëgjuar programet që transmeton KRK FM.
KRK FM adresa website zyrtar është www.krk.fm

KRK FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Poloni : KRK FM ]