ItaloDance Radio

Info koment Stacione raport

ItaloDance Radio është një hit jetojnë kanal muzikë në internet transmetimin e bazuar në Poloni. ItaloDance Radio luan gamë të ndryshme të zhanreve të muzikës si Italo Disco, Valle, 80s, 90s. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online.

ItaloDance Radio adresa e internetit zyrtare është italodance.pl

Vend: Poloni

Zhanret: / / /

loading...

Poland Radio Stations

Popular Stations