Eska Nord

Info koment Stacione raport

Në thelb një radio e tij se dëshiron të jetë një pjesë e jetës tuaj të përditshme me programet që përputhet me kërkesën tuaj, dhe programet që janë bërë me mbledhjen dhe analizën e disa të cilësisë më të lartë të muzikës bazuar në preferencën tuaj. With Eska Nord you are simply connected with the best of the musical and informational world.

Eska Nord official website address is www.eskanord.vg1.pl

Vend: Poloni

Zhanret: / /

loading...

Poland Radio Stations

Popular Stations