top logo
ELORMF filloi me dhjetëra stacione radio tematike kushtuar zhanret, dekada, vende dhe madje edhe artistë. Përzgjidhni Internet radio dhe dëgjuesit të gjejnë muzikë për veten e tyre. Audienca ELORMF synuar është kryesisht adoleshente posaçërisht nga 15 në 25 vjeç. Së bashku me të luajnë lloje të ndryshme të muzikës të gjithë ditën e gjatë ELORMF famshëm transmetuar shfaqje, në kërkesën muzikore tregon etj. Objektivi i tyre kryesor është për dhuratë dëgjuesit e tyre me të gjitha polonisht në hit këngë nga zhanret e ndryshme.
ELORMF adresa website zyrtar është www.rmfon.pl
eLORMF
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Poloni : eLORMF ]