Disco Polo

Info koment Stacione raport

Njerëzit e Polonisë ka një tërheqje të madhe dhe pasion për radio, dhe radio Disco Polo është ekipi radio e cila e kupton tërheqjen dhe nevojat e manikyrin e njerëzve dhe ilustrojnë programet e tyre në përputhje me rrethanat. radio Disco Polo dëshiron të japë dëgjuesit e saj një eksperiencë të madhe muzikore dhe për këtë qëllim ata kanë siguruar plotësisht përvojën e kristal e qartë të shëndoshë për dëgjuesit e tyre në të gjithë Poloni dhe nuk ka rëndësi se ku ata janë në botë.
Disco Polo adresa website zyrtar është www.polskastacja.pl

Vend: Poloni

Zhanret:

loading...

Poland Radio Stations

Popular Stations