Chilli Set

Info koment Stacione raport

Chilli Zet është Choice internet radio stacion radio dhe FM e njerëzve. Ata janë duke luajtur shpirtit, Kam frikë, Xhaz, Elektronik, Blues dhe muzikë Botërore. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. On-ajër që 2006 stacioni komunitetit Eastside Radio transmeton në zonën më të madhe Poloni dhe Përtej. Chilli Zet japin më të mirë të muzikës specialist, programet e komunitetit dhe artet.
Chilli Zet adresën e internetit është www.chillizet.pl

Vend: Poloni

Zhanret: /

loading...

Poland Radio Stations

Popular Stations