top logo

Foshnja Radio Polonia është radio fëmijë tema bazuar. Ata transmeton fëmijë ndryshme programe radiofonike të lidhura. Ka shumë lloje të fëmijëve bazuar programe radiofonike si tregime, tregime të shkurtra dhe shaka programe radiofonike të bazuara. Foshnja Radio Polonia është një nga shumë pak radio transmetimit në internet për fëmijët.
Foshnja Radio Polonia adresa faqen zyrtare është www.babyradio.pl

Foshnja Radio Polonia
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Poloni : Foshnja Radio Polonia ]