Art Radio 104.8

Info koment Stacione raport

Art Radio 104.8 gjithashtu luan me cilësi të mirë muzikë parti, por këtu është një dallim në mes kësaj radio tyre dhe një tjetër. Art Radio 104.8 luan lloje të ndryshme të nxehta këngëve posaçërisht nga 70 dhe epokën muzikore 80-. Be with Art Radio 104.8 dhe ju do të jetë në gjendje të gëzojnë këngët më të nxehta të dekadave në një mënyrë shumë zbavitëse.
Art Radio 104.8 Adresa zyrtare e internetit është www.artradio.pl

Vend: Poloni

Zhanret: / /

loading...

Poland Radio Stations

Popular Stations