top logo
Shumica e radios duhet të punojnë mirë me Internet Explorer / Chrome / Safari / Firefox. Në qoftë se radio nuk fillon veten, ju lutem provoni një tjetër browser. Ju lutem sigurohuni që ju keni instaluar Adobe Flash Player në kompjuterin tuaj. Pas instalimit të plugin “freskoj” shfletuesi juaj.
Plugin Për përdoruesit e PC.
Download Adobe Flash dhe Media Player për ju Windows ose Mac OS PC.
flashmedia player

for more details run flash player plugin in google chrome please click this link [ Enabling Flash on Google Chrome ]

Apps For Android user.
Download Live Online Radio apps from play store.

and4
Plugin Për iPhone, iPad, iPod përdorues.
Shkarko zog deti Web Browser. për iPhone tuaj, iPad apo iPod.

apple
Shënim Për Android OS përdorues:
# Ju lutem rinisni telefonin tuaj për të përfunduar instalimin.
# Shfletoni faqen tonë në telefonin tuaj ndërtuar në web shfletuesin Internet.
# Përdoruesit janë të këshilluar që të Flash Player nuk punon me Chrome.
Shënim Për iPhone, iPad, iPod përdorues:
# Ju lutem shkarkoni këtë shfletues në telefonin tuaj dhe instalim të plotë.
# Pastaj Browse faqen tonë në telefonin tuaj me Web Browser zog deti.
Shënim për të gjithë përdoruesit:
Nëse është jashtëzakonisht Radio ndryshohet shpesh dhe ndalon çdo 5 sekonda, të përpiqet të dëgjuar për këtë Radios në kohë të ndryshme.

Jo të gjithë funksion Stacione për 24 orë të përditshme. Nëse ju nuk mund të dëgjoni çdo Radio, përpiqen për të dëgjuar në kohë të ndryshme, si Stacionit Radio mund të ndalet gjatë në mesnatë, sipas zonës kohore të tij vendin e vet.