top logo
Një ëndërr vijnë e vërtetë për një dashnor muzikë Dj, si ajo e përbërë vet stacion radio e saj me ndihmën e bashkë-Dj-së dhe miqtë, i quajtur “RLite Fm 101.6”, e cila është bërë nga dashuria për zhanret e ndryshme të mira të muzikës dhe interesave të sjellë muzikë të tillë për njerëzit që ndajnë interesa të tilla. RLite Fm 101.6, ishte projektuar me qëllim të sigurimit të qasjes dëgjues në shumë informacione për artist / grupet, dhe këngët e fundit – informacion që në përgjithësi është gjerësisht i disponueshëm në internet sot. Në të njëjtën kohë për të ofruar një burim i argëtuese dhe socializing së bashku me dëgjuesit e tjerë dhe Dj-së. Që është i dedikuar për të gjithë filipinas dhe të huaj në mbarë botën që punon shumë për njerëzit e tyre të dashurisë dhe familjes. RLite Fm filluar arritjen e njerëzve korrikun e kaluar 03, 2012. Webcasting është transmetuar nga Malajzia. Kjo është radio stacion komercial. Një stacion FM që vepron 24/7 që luan non-stop muzikë të zhanreve të ndryshme. Fm DJ RLite janë pranuar përshëndet për someones tuaja të veçanta, familje, miq, bashkë-punëtorëve dhe shumë më tepër, së bashku të gjithë botën, dhe këngët e kërkuara që do të luhet në ajër të përshtaten me emocionet tuaja të përditshme. . Duke qenë mades shtëpi @ FM të ndihen si në shtëpi shumë, që luan muzikë që mund të ju bashkohet çdo ditë si ju shkoni në me ditën tuaj, nuk do të ketë asnjë arsye për ju që të vrenjt. Në Rlitefm ne sigurohemi buzëqeshje nuk do të shkojnë larg nga fytyrat tuaja.
RLite FM adresa website zyrtar është www.rlitefm.net
RLite FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Philippines : RLite FM ]