PGS Timpuyog Ilokanisht Radio

Info Comment Report

Ndërsa zgjedhjen këngë PGS Timpuyog Ilokanisht Radio zgjedh dhe vendin e tyre në një mënyrë të tillë në mënyrë që melodia dhe ritmi në mes të këngëve të mbetet e paprekur dhe kjo është e domosdoshme për një ambient të këndshëm dhe të vazhdueshme muzikore që përfundimisht do të çojë dëgjuesit gjithnjë e më shumë drejt PGS Timpuyog Ilokanisht Radio përditshme.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.criradiostation.weebly.com

E-Mail: djjakestar@gmail.com

Gjuhe: Tagalogisht

Vend: Philippines

Zhanret:

Popular Stations