top logo

MOR (Vetëm Radio mia) Legazpi është stacioni radio FM të ABS-CBN Corporation në Legazpi qytetit, Albay Philippines.

Për deri sa vjet, MOR 93.9 Legazpi ka mbajtur vendin e parë, siç dëshmojnë nga kritikat drejtuar nga të dhëna të shëndosha dhe organizatat vlerësimit, për shembull, Nielsen dhe Kantar Media.

Playing hit bashkëkohore, ZKM, dhe muzika popullor, duke dhënë lajme të rëndësishme dhe rinovon në grup, MOR Legazpi mban për të bërë markë të njohur ABS-CBN-së, të jetë e administrimit tek individeve Tagalogisht, si ajo begati customizing e saj në mbarë botën përmes internetit streaming.

MOR 93.9 Legazpi adresa website zyrtar është www.morlegazpi.com

MOR 93.9 Legazpi
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Philippines : MOR 93.9 Legazpi ]