top logo
Magji 89.9 kuadër i talenteve të freskëta të reja për transmetuesit që janë bërë Kokëfortë të industrisë së, nga konceptet dinamike të pazakonta në ajër Speciale. Magji 89.9 jo vetëm që siguron muzikë dhe argëtim për të demografisë e saj definitive të synuara, por vazhdimisht sjell si një medium i fuqishëm marketingu për klientelë e saj në rritje të reklamave.
Faqja zyrtare e Magjike 89.9 është www.magic899.fm
Magji 89.9
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Philippines : Magji 89.9 ]