top logo

Programs on music and that’s too on various kinds of popular ones makes Kiligs FM the ultimate radio for enjoying class leading radio service. Radioja është gjallë non stop dhe kjo është me dëgjuesit e tyre me varg e tyre të gjerë të tregon të njohura muzikore që e bën dëgjuesit shumë të lumtur.

Kiligs FM official website address is www.kiligsfm.com

Kiligs FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Philippines : Kiligs FM ]