top logo
i-Radio Pilipinas kemi qenë të ofruar përveç për transmetim me filipinas rreth botës, duke qenë se 06 3, 2010. IRP mund të kishte përveç për të drejtuar me anë të Francis Louie D. Mangubat & shumë kjo me të vërtetë është se ju nuk janë zgjedhur DJ përveç anëtarëve bota pozicionuar gjerë stafit. IRP janë renditur që nga shumë të mirë në mbarë botën-web radio ndaluar, faqe interneti, me vlerësimet, artikuj, fakte dhe edhe më shumë.
Unë Radio Pilipinas adresa faqen zyrtare është www.iradiopilipinas.com
I Radio Pilipinas
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Philippines : I Radio Pilipinas ]