top logo

Favradio jep njëzet e katër orë (24orë) mixof disa klasa dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju adhuroj ndërsa përpiqet për të qëndruar i vetëdijshëm për dëshirat e anëtarëve të saj të audiencës.

Favradio adresa zyrtare e internetit është www.favradio.fm

Favradio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Philippines : Favradio ]