top logo

DZWT 540 është një radio stacion në internet ndërkombëtare luajnë një freskët, Formati uplifting dhe eklektik muzikë për një audiencë globale. DZWT 540 janë një stacion i pavarur për gjeneratën në internet, connecting those who already have a strong connection with Philippines.

DZWT 540
Please click on to play Button and wait for 10-20 seconds…

Na dërgoni problemi juaj


[ Philippines : DZWT 540 ]