top logo

DZRB Radyo ng Bayan transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Transmetuesit DZRB Radyo Këngë Bayan besojmë në ofrimin e ndryshme si Lajme, Diskutim, Politikë, Sportiv.

DZRB Radyo ng Bayan adresa faqen zyrtare është www.pbs.gov.ph

FM Radyo Këngë Bayan
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Philippines : FM Radyo Këngë Bayan ]