top logo

DZMS AM shows its projects beautify its playlists for a socially and socially assorted group of onlookers. Notwithstanding the telecast of a mixture of data and stimulation projects, DZMS AM shows assorted neighborhood creations. Projektet e tyre krijimet dhe të dhënat bazë përmban, për shembull, ndërmarrjet e tanishme, i kuzhinës, social, eksitim dhe lojëra fusha.

DZMS AM official website address is www.pbndzms.tk

DZMS AM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Philippines : DZMS AM ]