top logo
DZMM arritur me sukses për të duruar dhe të vazhdoj më shumë trendet dhe transformimet që vendi dhe populli Tagalogisht përball. Me traditën e saj të përsosmërisë, stacioni kurrë nuk ndalet përmirësimin, inovative, dhe duke mbajtur ritmin e saj në drejtim të zhvillimit të programit dhe të transmetimit të cilësisë. Përmes viteve, DZMM mbetet besnike për audiencën e saj si ajo pa pushim dëgjon dhe të përgjigjet në shqetësimet e tyre, dert, dhe ëndrrat-duke u dhënë atyre lajme dhe më interesante tiparet e fundit që kanë rëndësi më për çdo familje Tagalogisht. Faqja zyrtare e DZMM Radio është dzmm.abs-cbnnews.com
DZMM Radio
Please click on to play Button and wait for 10-20 seconds…

Na dërgoni problemi juaj


[ Philippines : DZMM Radio ]