top logo

DYRF 1215 transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, DYRF 1215 transmeton prodhime të ndryshme lokale. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

DYRF 1215 Adresa e internetit është dyrf1215.weebly.com

DYRF 1215
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Philippines : DYRF 1215 ]