top logo
DwIZ 882 është një jetojnë në internet radio Filipinet në Filipine. DwIZ 882 transmetim 24 orë program të jetojnë në internet. DwIZ 882 Vizioni është për të përfaqësuar kulturën Filipinet globalisht, kompania i synimeve të dhënësit dëgjuesit të cilët flasin amtare dhe të jetojnë si brenda dhe jashte vendit. Vetëm përmbajtja Filipinet janë transmetuar përmes këtij stacioni deri tani. DwIZ 882 janë të angazhuar për të promovuar Kultura, Muzikë, Lajm, Trashëgim, Turizëm dhe shumë më tepër me stacionin e tyre.
DwIZ 882 Adresa zyrtare e internetit është www.dwiz882am.com
DwIZ 882
Please click on to play Button and wait for 10-20 seconds…

Na dërgoni problemi juaj


[ Philippines : DwIZ 882 ]